•  
    • خانه
    • کلاسهای آموزشی
      • دوره تخصصی دمنوش و شربت
      • دوره جامع باریستا
    • وبینارهای آموزشی
      • وبینار آشنایی با قهوه ،ازمزرعه تا فنجان
      • وبینار آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو
      • وبینار آموزشی باریستا
      • وبینار آموزشی دم آوری قهوه
    • بیشتر . . .
      • فیلمهای آموزشی
      • پادکست
      • دستور تهیه (recipy)
      • مقالات پژوهشی
      • تازه های فضای مجازی
    • فروشگاه قهوه ،دمنوش وتجهیزات
  • گروه آموزشی و پژوهشی شیخ الرئیس ابن سینا

    گروه آموزشی و پژوهشی شیخ الرئیس ابن سینا

    •  
      [woof]
    • 0
       
    •  

        [yith_woocommerce_ajax_search]
       
      www.avesina.ir
  • خانه
  • کلاسهای آموزشی
    • دوره تخصصی دمنوش و شربت
    • دوره جامع باریستا
  • وبینارهای آموزشی
    • وبینار آشنایی با قهوه ،ازمزرعه تا فنجان
    • وبینار آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو
    • وبینار آموزشی باریستا
    • وبینار آموزشی دم آوری قهوه
  • بیشتر . . .
    • فیلمهای آموزشی
    • پادکست
    • دستور تهیه (recipy)
    • مقالات پژوهشی
    • تازه های فضای مجازی
  • فروشگاه قهوه ،دمنوش وتجهیزات
      • صفحه‌اصلی مقالات پژوهشی
      ۱ آذر ۱۳۹۵
      • سبک عجیب نوشیدن در بعضی افراد

      برخلاف تصور عموم مردم نوشیدنی یکی ار مهمترین مباحثی است که ماروزانه با آن سروکار داریم ولی بعلت روزمرگی تجهی به نقش آن در سبک زندگی وسلامتی خود نکرده ایم. میتوانیم برای توصیف بهتر . . .

      img_%db%b2%db%b0%db%b1%db%b6%db%b1%db%b1%db%b2%db%b0_%db%b1%db%b9%db%b1%db%b0%db%b3%db%b9

       

      نوشیدنی و سوالاتی در باره آن !
      بر خلاف تصور عموم مردم نوشیدنی یکی از مهمترین مباحثی است که ما روزانه با آن سرو کار داریم

      ولی بعلت روزمرگی توجه جدی به آن نکرده ایم.
      میتوانیم برای توصیف بهتر چند پرسش مطرح کنیم.
      نوشیدنی چیست؟
      علت نوشیدن مکرر چیست ؟
      آیا برای تامین آب بدن نمیتوان تنها آب وآن هم به یک باره نوشید؟
      * هر آنچه که برای بلع آن نیاز به هضم سخت(دهانی) نباشد و قابلیت جاری شدن ومکیدن داشته باشد، نوشیدنی می نامند.
      * برای ‌پاسخ به پرسش علت تکرر نوشیدن ،  باید نگاهی به عملکرد بدن بی اندازیم .
      معده انسان حدود یک لیتر حجم دارد و عملکرد معده برای هضم به صورت ترکیبی است یعنی اگر تمام حجم معده را از آب پر کنید عملکرد آن به سمتی میرود که بیش از سه چهارم آن را دفع خواهد کرد .
      بطور مثال اگر ما لیوانی ۲۰۰میلی لیتری را داشته باشم و۵۰۰میلی لیتر درون آب بریزیم بدون شک ۳۰۰میلی لیتر  سر ریز  کرده و۲۰۰میلی لیتر  که توانایی دارد ،در خود نگهداری می کند تا قابلیت مصرف داشته باشد .
      در نتیجه چرخه هضم بدن اجازه مصرف یکباره نوشیدنی را نمی دهد.
      در این قسمت لازم بذکر است که هنگام  تهیه ویا تقدیم نوشیدنی برای خود ویا مهمان ، چه در موارد شخصی وچه در کسب وکار  مربوط به نوشیدنی ، حجمی بیشتر از ۳۵۰ میلی لیتر ویژگی مطلوبی نمی باشد ، مگر برای پیشبرد هدف تبلیغاتی ، که در آنجا حجم زیاد در تصمیم گیری مغز  برای  انجام خرید یا انتخاب محصول اثر مثبتی دارد .
      نکته ی دیگر ی که در این مورد قابل توجه است ، حجم نوشیدنی بیش از حجم مذکور  قابلیت حفظ دما ی مطلوب را در هنگام

      ارائه تا پایان مصرف را ندارد (تفاوتی ندارد که نوشیدنی گرم باشد یا سرد ،البته یخ در نوشیدنی های سرد  موجب حفظ دما میشود ولی کیفیت آن را کاهش میدهد).

      *در پاسخ به سوأل چرا انسان که خود حیوان ناطق (دارای عقولیت)است بمانند سایر حیوانات فقط آب نمینوشد، باید خاطر نشان کرد که دقیقا به علت عقولیت انسان میباشد.
      بشر از وعده های نوشیدن برای تامین مواد موثره لازم برای حیات خود استفاده میکند،
      که این نوشیدنیها میتوانند به صورت محلول در آب در بیایند و مورد مصرف قرار بگیرند.
      مانند آب میوه ها که بصورت طبیعی  موادی همچون قندها ،ویتامینها، مواد معدنی و… را دارا هستند. ویا مواد مفیدی که در گیاهان مختلف مانند قهوه وچای وجود دارد و توسط خود  بشر با  روشی مانند دم کردن در آب حل میشوند و مورد مصرف قرار میگیرند.

      * وسوال دیگر اینکه ،چرا ما نوشیدنیهای را مصرف میکنیم که مازاد نیاز بدن است و مواد موثره غیر ضروری ویا مضر  وارد بدنمان می کنیم!؟
      باید گفت ،در آمارهای میدانی که بدست آمده ، پاسخ بیش از ۸۳٪ از افراد لذت بردن از  عطر و طعم خوب بوده است.
      متأسفانه کمبود اطلاعات در این بخش و نبود  تجربه طعمی  وتغییر فرهنگ وذائقه در نوشیدنیها در  میان مردم،  از شربتها ونوشیدنی های سالم با بهترین عطر وطعمها ، باعث شده عرصه را برای تولید کنندگان  نوشیدنی های بی فایده ویا مضر باز کند ، تا با قدرت تبلیغات ،فرهنگ مصرف را در این بخش زندگی ما تغییر دهند.

      *برای تهیه نوشابه های گاز دار وقندی ، مقادیر بسیاری از رنگها وطعمهای مصنوعی،مواد نگهدارنده و شیمیایی استفاده میشود .
      که هیچ کدام برای حیات بدن لازم نیست و حتی حیات ما را به خطر می اندازد.
      کل فرایند انتخاب وتهیه نوشیدنی ولذت بردن از آن ، از یک دستور العمل روانی برخوردار است.ونیاز ما به آشامیدن در مرحله دوم قرار دارد  .
      برای توضیح این مورد نیاز است با مبحث (ایجاد بازار مصرف با روشهای عصبی) آشنا شویم.
      مبحث فوق به معقوله عملکرد مغز برای انتخاب و خرید کالا می پردازد. در این شاخه علمی مغز به سه بخش ،جدید ،میانی و قدیم تقسیم میشود .
      مغز قدیم عهده دار فعلیتهای ما برای حفظ بقا  میباشد.
      مغز جدید اغلب انجام کارهای تحلیلی و پیچیده را بر عهده دارد .
      مغز میانی با مسائل احساسی سرو کار دارد وهر سه بخش نتایج خود را به دو بخش دیگر ارسال میکنند.
      نکته:( نتیجه تمام تحقیقات در این باره نشان داده ،اغلب خرید وانتخابها احساسی بوده ،و سپس با منطق توجیه میشوند)
      بنابراین تولیدکنندگان نوشیدنیهای مضر وبی فایده که در راستای سلامتی محصول خود حرفی برای گفتن ندارند از این علوم بهره میگیرند تا با شعار ها و تبلیغات های صوتی وتصویری و  البته بسته بندی های خاصی که طراحی میکنند، احساسی را در ما بوجود آورند که منجر به انتخاب محصولشان بشود.
      مانند : بزرگنمایی صدای باز شدن درب نوشابه وشعار هایی از قبیل 🙁 در لحظه زندگی کن)
      داشتن سلامتی نعمتی بزرگ است وهیچ کس بجز  خودمان بفکر سلامتیمان  نیست و ما ییم  که با انتخابهای درست از سلامتی خود مراقبت می کنیم.

      پژوهشگر صنعت قهوه ونوشیدنی سلامتی
      مسعود ندرلو

       

       

      مطالب مرتبط
      • تاثیرات نوشیدنی بر ارواح
      • تاثیرات نوشیدنی بر ارواح

      • تاثیرات منفی نوشیدن با نی بر بدن
      • تاثیرات منفی نوشیدن با نی بر بدن

      • متن توضیح درباره قهوه (بُنّ) در قرابادین کبیر
      • متن توضیح درباره قهوه (بُنّ) در قرابادین کبیر

      دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    • دوره دمنوش و شربت،با اشراف بر طب سنتی

      لذا لازم به ذکر است تا بدانیم استفاده از گیاها نی که تاثیر مستقیم بدن دارند و فورا اثر بخشی از خود بروز میدهند دارای دنیای پیچیده ومفاهیم عمیقی هستند .

    • آموزش دم آوری قهوه (متوسطه)

      و هنرجویان می آموزند که چکونه نمودار عصاره گیری را ترسیم کنند ویاد میگیرند که چگونه متغیرهای مختلفی مانند دما ، آب ،نسبت وسایر موارد را کنترل کنند.

    • آموزش دم آوری قهوه (مقدماتی)

      فردی که از این دوره بهره برده فصلی نو برای عرضه نوشیدنی در محل کار خود پیدا میکند . آشنایی با قهوه های تخصصی و روشهای دم آوری آنها امروزه از الزامات حضور
      حرفه ای درصنعت قهوه است .

    • دوره آموزشی باریستا(مقدماتی)

      این دوره مناسب افرادی است که پیشینه ای در این رشته ندارند ، افرادی که میخواهند به تازگی وارد صنعت قهوه شوند ودر شاخه عرضه خدمات نوشیدنی فعالیت کنند.

    • هرساعت کلاس تمرین با استاد

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • دوره آموزشی باریستا

      وبینار آموزشی باریستا

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو

      وبینار آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • دوره آموزشی دم آوری قهوه

      وبینار آموزشی دم آوری قهوه

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • وبینارعیب یابی ونگهداری اسپرسوماشین

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
  • جهت دریافت اطلاعات بیشتر

    09203611715

    • خانه
    • حساب کاربری
    • تماس با ما
    • جهت اطلاع از کلاسها
    • پرداخت شهریه
  • گروه آموزشی و پژوهشی شیخ الرئیس ابن سینا

    © نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • اینستاگرام
    • تلگرام
    • آپارات
دایر شده توسط نگاه نرم
دایر شده توسط نگاه نرم