•  
    • خانه
    • کلاسهای آموزشی
      • دوره تخصصی دمنوش و شربت
      • دوره جامع باریستا
    • وبینارهای آموزشی
      • وبینار آشنایی با قهوه ،ازمزرعه تا فنجان
      • وبینار آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو
      • وبینار آموزشی باریستا
      • وبینار آموزشی دم آوری قهوه
    • بیشتر . . .
      • فیلمهای آموزشی
      • پادکست
      • دستور تهیه (recipy)
      • مقالات پژوهشی
      • تازه های فضای مجازی
    • فروشگاه قهوه ،دمنوش وتجهیزات
  • گروه آموزشی و پژوهشی شیخ الرئیس ابن سینا

    گروه آموزشی و پژوهشی شیخ الرئیس ابن سینا

    •  
      [woof]
    • 0
       
    •  

        [yith_woocommerce_ajax_search]
       
      www.avesina.ir
  • خانه
  • کلاسهای آموزشی
    • دوره تخصصی دمنوش و شربت
    • دوره جامع باریستا
  • وبینارهای آموزشی
    • وبینار آشنایی با قهوه ،ازمزرعه تا فنجان
    • وبینار آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو
    • وبینار آموزشی باریستا
    • وبینار آموزشی دم آوری قهوه
  • بیشتر . . .
    • فیلمهای آموزشی
    • پادکست
    • دستور تهیه (recipy)
    • مقالات پژوهشی
    • تازه های فضای مجازی
  • فروشگاه قهوه ،دمنوش وتجهیزات
      • صفحه‌اصلی تازه های فضای مجازی
      ۱۳ دی ۱۳۹۵
      • رابطه جالب قهوه و ورزش

      کافئین از نظر سرحال آوردن و افزایش مقاومت ورزشکار در مجامع و مسابقات ورزشی آنچنان معروف و مورد توجه است کهعدهای از منتقدین آن را نوعی دوپینگ به شمار میآورند.

      کافئین از نظر سرحال آوردن و افزایش مقاومت ورزشکار در مجامع و مسابقات ورزشی آنچنان معروف و مورد توجه است کهعدهای از منتقدین آن را نوعی دوپینگ به شمار میآورند.

      تحقیقات نشان میدهد که کافئین مسلما مدت زمانی را که یکشخص میتواند به ورزشهای سنگین و کارهای بدنی سنگین بپردازد افزایش میدهد و ورزشکار دیرتر احساس خستگی میکند.

      در مسابقات دوچرخهسواری مشاهده شده است دوچرخهسوارانی که ۳۳۰ میلیگرم کافئین خورده باشند میتوانند ۷ درصد شدیدتر رکاب بزنند و بدون اینکه تلاش بیشتری به خرج دهند میتوانند ۲۰ درصد مدت بیشتری رکاب بزنند.

      در یک تحقیق دیگر درمورد ۸۰ نفر، مشاهده شده است که پس از خوردن ۲۵۰ میلیگرم کافئین، در حدود ۵۴ درصد در پرش طول و ۶۰ درصد در پرتاب وزنه و ۸۰ درصد در دو سرعت یکصد متر، توفیق بیشتری داشتهاند.
      توجه شود که خوردن قهوه بدون کافئین در فاصله زمانی محدودی باعث تأثیر منفی در نیروی ورزشکاران میشود.

      ظاهرا به نظر میرسد کافئین از خستگی عضلات جلوگیری میکند و قدرت بدنی برای سوزاندن چربی و ایجاد انرژی را افزایش میدهد و درنتیجه در مصرف قند بدن صرفهجویی شده و ذخیره قند بدن بالا میرود، و ظرفیت مقاومت شخص را در مقابله با حرارت ناگهانیکه احتیاج به صرف انرژی فوری و زیادی است بالا میبرد.

      از طرف دیگر کافئین ممکن است موجب اختلال در انجام کارهایی کههماهنگی انگشتان را ایجاب میکند نظیر سوزن نخ کردن، هدف کوچکی را زدن، پرتاب دارت و … بشود.

      مطالب مرتبط
      • قهوه برای بیماری نقرس مفید است؟
      • قهوه برای بیماری نقرس مفید است؟

      • زیانهای قهوه برای بارداری و شیر دهی
      • زیانهای قهوه برای بارداری و شیر دهی

      • بیماری ام اس و قهوه
      • بیماری ام اس و قهوه

      • قهوه برای کبد مضر است؟
      • قهوه برای کبد مضر است؟

      • تاثیر قهوه بیشتر است یا نوشابه انرژی زا ؟
      • تاثیر قهوه بیشتر است یا نوشابه انرژی زا ؟

      • آیا رابطه ای بین قهوه ودیابت وجود دارد؟
      • آیا رابطه ای بین قهوه ودیابت وجود دارد؟

      • قهوه چگونه روی مغز اثر میگذارد؟
      • قهوه چگونه روی مغز اثر میگذارد؟

      • خواص و مضرات قهوه در طب سنتی چیست؟
      • خواص و مضرات قهوه در طب سنتی چیست؟

      • تأثیر کافئین بر اندام بدن چیست؟
      • تأثیر کافئین بر اندام بدن چیست؟

      • مقدار مصرف قهوه چقدر است؟
      • مقدار مصرف قهوه چقدر است؟

      دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    • دوره دمنوش و شربت،با اشراف بر طب سنتی

      لذا لازم به ذکر است تا بدانیم استفاده از گیاها نی که تاثیر مستقیم بدن دارند و فورا اثر بخشی از خود بروز میدهند دارای دنیای پیچیده ومفاهیم عمیقی هستند .

    • آموزش دم آوری قهوه (متوسطه)

      و هنرجویان می آموزند که چکونه نمودار عصاره گیری را ترسیم کنند ویاد میگیرند که چگونه متغیرهای مختلفی مانند دما ، آب ،نسبت وسایر موارد را کنترل کنند.

    • آموزش دم آوری قهوه (مقدماتی)

      فردی که از این دوره بهره برده فصلی نو برای عرضه نوشیدنی در محل کار خود پیدا میکند . آشنایی با قهوه های تخصصی و روشهای دم آوری آنها امروزه از الزامات حضور
      حرفه ای درصنعت قهوه است .

    • دوره آموزشی باریستا(مقدماتی)

      این دوره مناسب افرادی است که پیشینه ای در این رشته ندارند ، افرادی که میخواهند به تازگی وارد صنعت قهوه شوند ودر شاخه عرضه خدمات نوشیدنی فعالیت کنند.

    • هرساعت کلاس تمرین با استاد

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • دوره آموزشی باریستا

      وبینار آموزشی باریستا

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو

      وبینار آموزش تخصصی تنظیم اسپرسو

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • دوره آموزشی دم آوری قهوه

      وبینار آموزشی دم آوری قهوه

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
    • وبینارعیب یابی ونگهداری اسپرسوماشین

      نمایش جزئیات Quick Viewاطلاعات بیشتر
  • جهت دریافت اطلاعات بیشتر

    09203611715

    • خانه
    • حساب کاربری
    • تماس با ما
    • جهت اطلاع از کلاسها
    • پرداخت شهریه
  • گروه آموزشی و پژوهشی شیخ الرئیس ابن سینا

    © نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • اینستاگرام
    • تلگرام
    • آپارات
دایر شده توسط نگاه نرم
دایر شده توسط نگاه نرم